1.–28. veebruarini 2018 toimus Tartus restoranikuu „Maitsev Tartu“, mille käigus pakkusid 14 Tartu restorani uusi maitseelamusi. Külastajate lemmikuks osutus teist aastat järjest kohvik-resto JOP Antonius.
Kohvik-resto JOP peakoka Lasse Uustalu sõnul käis nende erimenüüd nautimas 1411 hea eesti toidu huvilist. „Pakkusime sel aastal taaskord uuenduslikke maitseelamusi ja mul on väga hea meel, et saime teist aastat külastajate lemmikuks. See innustab kindlasti seda suunda jätkama," sõnas Uustalu.
Külastajate lemmikuks valitud menüüs oli eelroaks soolasiia-smørrebrø, pearoaks heinasuitsunotsu ning magustoiduks lepapuu panna cotta. Täpsemalt: www.maitsevtartu.ee/soogikohad/jop
Maitsva Tartu projektis osalesid sel aastal: Antonius, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Fii, Gustav Gastro Cafe, JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, Spargel, UmbRoht, Vilde ja Vine, Ülikooli kohvik.
Žürii hindas parimaks erimenüüks restorani Chez André pakkumise. Kokku maitses erimenüüd ligi 11 500 toidunautlejat. Rohkem infot.
Kohvik-resto JOP avati Antoniuse õues 2016. aasta suvel.
www.jopantonius.ee
Lutsu 3, Antoniuse õues, Tartu
Tel 5811 9597